Menu
 • img01

  KosovaPages Partneri juaj kreativ!

  Që nga viti 2006!

  Vazhdoni

  Shërbimet  

 • img02

  Përse neve?

  Në ditët e sotme prezenca në internet është shumë e rëndesishme për çdo individ apo kompani, suksesi jonë shumëvjeqar na mundëson që ne të jemi partneri juaj më i besueshëm në këtë fushë.

  Vazhdoni

  Portfolio  

Çka mund të bëjmë për ju?

Shërbimet

Ne jemi një grup me më shumë se 10 vite eksperiencë në botën digjitale, ne jemi të specializuar në dizajnimin dhe zhvillimin e web faqeve & aplikacioneve, dizajn grafik (UI/UX), konfigurimin dhe mirëmbajtjen e serverëve.

Eksperienca jonë është fituar duke punuar me klientë të ndryshëm nga shtete të ndryshme (Zvicër, Gjermani, Kosovë, Shqipëri) duke u fokusuar gjithmonë në prodhimin e rezultateve.
Ekipi ynë udhëheqet nga Ideal Kamerolli, CEO & Founder në KosovaPages.

Interesi ynë është të ju ndihmojmë, duke krijuar produkte efektive dhe të rrisim biznesin tuaj, ne analizojmë në detaje fushën e biznisit tuaj në mënyrë që të krijojmë produkt sa më efektiv dhe ju të arrini qëllimet tuaja, me fjalë tjera ne jemi këtu për të ndërlidhur biznisin tuaj me botën digjitale.

Web Dizajnim

Hapi i parë për të ndërtuar prezencën tuaj në internet është dizajnimi dhe zhvillimi i faqes suaj, që shfletuesit të qëndrojnë një kohë të gjatë në faqen tuaj dhe ta shfletojnë atë gjithnjë e më shumë faqja juaj duhet të jetë atraktive dhe me dukje profesionale, puna jonë kreative dhe profesionale ka bërë që ne të jemi të suksesshem dhe të ndërtojmë partneritet të qëndrueshëm me klientet tane.

Web Zhvillim

HTML5, CSS3, PHP, JQuery, Javscript janë tekonologjia e fundit e web-it që KosovaPages do të përdorë për të ndërtuar web aplikacionin tuaj dinamik, modern dhe profesional. Shërbimet e web zhvillimit përfshijnë:
Webfaqe biznisi
Portale biznisi
KosovaPages CMS
Dyqan Online (Online Shop)
Aplikacion me porosi

Hosting

Serverët tanë të fuqishëm, mbështjetja teknike 24/7, përvoja dhe stafi ynë profesional kanë bërë që në të jemi lider në vend dhe të ju ofrojmë hosting kualitativ për cdo lloj webfaqeje dhe pa kufizim të shfrytëzimit.

Mobile Apps

Aplikacioni i kompanisë suaj i instaluar në telefonin e një personi, bënë që domosdoshmerisht ai person të njoftohet për të gjitha produktet dhe të rejat nga kompania juaj, KosovaPages është e specializuar të krijojë aplikacione për telefona të menqur në këto platforma: IOS, Android, Windows Phone (Native & Cross Platform).

Dyqan Online

Blerja në internet është rritur shumë gjatë viteve, për shkak të miliarda konsumatorëve në internet, biznisit tuaj i nevojitet dyqani online për të arritur majen e shitjeve në mënyrë shumë të lehtë. Ekspertët tanë kanë krijuar programe të sofistikuara, të cilat ju mundësojnë të keni një dyqan shumë të sigurte dhe efikas në internet.

Social Media & SEO

Rrjetet sociale janë rruga më e shpejtë që një produkt të krijojë audiencen e dëshiruar, KosovaPages mund të ju ndihmojë të arrini këtë.
SEO apo optimizimi i webfaqes për makinat e kërkimit gjithashtu është një metodë shumë e preferuar për të krijuar audiencen e dëshiruar, ne mund të ju ndihmojmë që të radhiteni të parët në makinat e kërkimit (Google, Bing, Yahoo).

Portfolio

Ndërvite kompanisë sonë i janë besuar qindra projekte të cilat janë përfunduar me sukses, disa nga këto projekte i kemi ekspozuar në këtë pjesë të webfaqes.

 • disa fjalë për kompaninë

  Rreth Nesh

  • Historiku

   KosovaPages ndër vite...

  • Puna

   Si funksionojmë ne?

  • Cka na dallon?

   Përse neve?

  • KosovaPages është një kompani e cila bënë zhvillimin dhe dizajnim-in e web-it në mënyrë profesionale, ne jemi të specializuar për të krijuar dhe zhvilluar webfaqe dhe aplikacione për një gamë të gjerë të bizniseve dhe organizatave duke përdorur teknologjinë më të avancuar. Që nga themelimi i saj në vitin 2006 në Prishtinë, ne jemi bërë një ndër konkurrentët më të mëdhenj për këtë fushë në vend. Në vitin 2012, kompania jonë është zgjeruar edhe në shtetet europiane, duke themeluar kompaninë “HyperKreativ GmbH” në Zürich, Zvicer. Gjatë kësaj periudhe kemi ndërtuar webfaqe dhe aplikacione për shumë kompani të njohura europiane, ku të gjitha punët i kemi përfunduar me sukses të plotë dhe me referenca pozitive. Investimi në një webfaqe apo aplikacion për biznisin tuaj është një investim: në kohë, para dhe resurse tjera, ndërsa një webfaqe apo aplikacion i dështuar do të thotë me shumë se humbja e investimit; është kostoja e mundësisë së humbur. Në anën tjetër një webfaqe apo aplikacion i dobët mund të dëmtojë reputacionin e kompanisë suaj, gjë që nuk duhet të lejohet nga një kompani serioze. Pra ne jemi një ekip cilësor të përbëre nga web programerë, web dizajnerë dhe ekspertë të IT-së, me përvojë në krijimin e webfaqes tuaj e cila do të jetë më shumë se një reklamë apo webfaqe në internet, puna jonë ju shton reputacionin e kompanisë suaj, ne ju ndihmojmë për të tërhequr klientë të rinj, për të rritur të ardhurat direkt nga dyqani online, ju do të keni një webfaqe/aplikacion plotësisht të menaxhueshëm (KosovaPages CMS), të gjitha këto patjetër që do të modernizojnë proceset e brendshme dhe do të rrisin produktivitetin e kompanisë. Të gjitha webfaqet/aplikacionet tona janë responsive, që dmth janë të optimizuara për cdo paisje duke filluar nga telefonat e menqur e deri tek kompjuterët me rezulucion të lartë.

  • Ne jemi të specializuar në zhvillimin e webfaqeve & web aplikacioneve, duke përdorur teknikat dhe teknologjinë e fundit më inovative për të sjellë tek ju një webfaqe që është e lehtë për ta shfletuar dhe e bukur për ta shikuar. Kjo siguron që shfletuesit e webfaqes suaj të kenë një eksperiencë të këndshme, gjë që do të rrisë numrin e shfletuesve nga dita në ditë Është puna e webfaqes suaj që të flasë me shfletuesit dhe të ju tregojë atyre që produktet dhe shërbimet e kompanisë suaj janë opsioni i tyre më i mire. Ekspertët tanë do të kujdesën që webfaqja e kompanisë suaj të flasë me cdo shfletues që ju merrni! Ne mund të krijojmë webfaqen tuaj të thjeshtë apo të avancuar ashtu si ju e kërkoni. Ne do ju kshillojmë për opsionet dhe alternativat më të mira. Cdo webfaqe dizajnohet sipas kërkesës dhe specifikimeve tuaja, kështu që webfaqja do të përshtatet sipas buxhetit dhe nevojave tuaja. Kjo është ajo që e bën kompaninë tonë ajo që është sot, vizionare për evoluimin e Internetit, të përkushtuar për të zgjidhur problemet e klientëve në mënyrën më të shpejtë dhe të duhur.

  • Për të mbështetur ndërrmarrjet globale të klientëve tanë, specialistët tanë të përkushtuar në mënyrë strategjike janë të pozicionuar që të kujdesen për të gjitha cështjet e biznisit dhe të ndihmojne klientët që zgjerojnë dhe krijojnë bizniset e tyre në mënyrë të lehtë duke përjashtuar cdo dëmtim potencial. Lista jonë e klientëve përfshinë qindra kompani private dhe publike; vendore dhe globale në fusha të ndryshme të biznesit: patundshmëri, fashion, dizajn, teknologji, automotive, organizata të ndryshme, fabrika dhe shumë fusha tjera të biznisit. Shumicën e klientëve i kemi përfituar nga referimet e klientëve ekzistues. Kjo është ajo që na dallon nga konkurrentët tanë. Shpirti sipërmarrës është forca jonë kryesore, si dhe të gjithë partnerët tanë i kemi zgjedhur me tipare të njejta. Kjo na shërben si force shtytëse që të kuptojmë nevojat dhe aspiratat e klientëve tanë dhe të krijojmë besueshmëri tek klientët tanë. Në klimën e tanishme konkurruese, kompanitë duhet të gjejnë mënyra të reja për të avancuar shërbimet e tyre ekzistuese dhe kapacitetet intelektuale. Një kompani me sukses të lartë si KosovaPages e ka të lehtë për të përmbushur këto sfida. Si rezultat i reputacionit tonë në rritje dhe ekipit tonë të kualifikuar, ne gëzojmë marrëdhënie unike me qindra organizata, korporata dhe biznese të mesme.

  Menaxhimi i webfaqeve dhe aplikacioneve tani është shumë i lehtë

  KOSOVAPAGES CMS

  • KP CMS v.3.2

   KP CMS është një sistem i cili ju mundëson të menaxhoni webfaqen tuaj në mënyrë shumë të lehte, ju do të mund të shtoni, ndryshoni apo shlyeni përmbajtjen e webfaqes me vetëm disa klikime. Gjithashtu ky sistem përmban disa module, një nga modulet i mundëson klientit të shiqojë statisikat e vizitorëve, ditor/javor/mujor/vjetor, në webfaqe për momentin, në baza gjeografike etj. Duke shfrytëzuar një modul tjetër klienti do ketë mundësinë të menaxhojë galerinë e webfaqes në mënyrë shumë të thjeshtë. Ekspertët tanë punojnë cdo ditë për të avancuar dhe siguruar këtë sistem, duke lansuar verzione të reja të KP CMS.

  TOP PRODUKTET E KOMPANISË

  PRODUKTET

  EKOSOVA.NET - Tregu numër një në internet
  thumbnail

  Nevoja për një sistem unik dhe të sigurtë për shitblerje online ka shtyer investitorët e këtij projekti të zgjedhin kompaninë tonë për të krijuar këtë webfaqe shumë të avancuar në krahasim me konkurrentët në vend. [...]

  Lexo më shumë

  KP - AVIATION SYSTEM
  thumbnail

  Kontaktoni për më shumë...

  KP - INVOICING SYSTEM
  thumbnail

  Kontaktoni për më shumë...

  Keni ndonjë pyetje?

  Na Kontaktoni

  • Rr. Shefqet Shkupi 69, Lagjja Kalabria, Prishtinë

  • +377 44 358 713

  Kontakt Forma